Inleiding:

De GRB macro is enkel nuttig voor gebruikers die in Vlaanderen gevestigd zijn!

Samen met de release van Pythagoras 2021 hebben we ook de GRB macro een update gegeven. Zo werd de macro klaar gemaakt voor de GRB versie van september 2020.

LET OP: Deze macro is enkel bruikbaar met Pythagoras 2021.

Versienummers:

Versienummers macro en GRB versie:

Versienummers van de verschillende bestekken:

Extra:

De macro is te downloaden vanop onze website.

Verdere documentatie van Informatie Vlaanderen kan je hier vinden.

Wat krijg je:

• Tekening met GRB macro. Hoe je deze kan installeren kan je hier vinden.
  • GRB CDF bestand dat toelaat om gecodeerd te meten volgens de GRB richtlijnen.
  • Tekening met alle GRB lagen.
  • Tekening met alle GRB symbolen.
  • .DEF bestand met eigen instellingen om te tekenen volgens GRB richtlijnen.