Inleiding

Als je bedrijf verschillende licenties bezit, heb je de optie om te selecteren welke licentie je wilt gebruiken. Wanneer je Pythagoras 2023 start, zullen alle beschikbare licenties die zijn verbonden met uw netwerk worden getoond in een lijst. De gewenste licentie kan worden geselecteerd en worden gebruikt na het klikken op 'Verbind'.

In de geavanceerde configuratie-opties van Pythagoras is het mogelijk om een standaard licentiesleutel te kiezen. Deze sleutel zal dan automatisch worden geselecteerd tijdens het opstarten.

Video