Werd jouw computer volledig opnieuw geïnstalleerd of heb je een nieuwe computer?

• Lees eerst deze thread over hoe een backup te maken van je systeembestanden:

Backup Systeembestanden

• Open Pythagoras op je nieuwe computer en ga naar Bestand - Configureer - Geavanceerd.
  • Klik op "Herstel" en selecteer de locatie waar de bestanden staan.

Maak je gebruik van de Geocoderingsmodule, dan heb je ook je CDF-bestand terugzetten. Dit moet handmatig gebeuren. De locatie van het CDF-bestand kan gekozen worden in het menu Instellingen - Voorkeuren - Veldgeheugen - Codebeschrijving.