Een "Runtime error" is een fout in de macro wanneer je deze probeert te laden. Deze komt voor wanneer de macro of Pythagoras zelf niet up-to-date is.

• Controleer of Pythagoras up-to-date is via Help - Controleer op updates.
  • Herstart Pythagoras. Dit zal de meeste macro's automatisch updaten.

Het wordt aangeraden om de automatische updates aan te zetten. Dit kan je doen via Bestand - Configureer - Automatische updates.