Kopieer/Plak kenmerken

Het selecteren van een lijn en nadien de functie activeren, zal de kenmerken van het gekozen object kopiëren naar het klembord. Deze kenmerken worden echter niet bewaard in de standaardinstellingen, maar worden "onzichtbaar" bewaard op het klembord. Kopieren van kenmerken kan op drie manieren. Eerst selecteer je het object en dan:

• Klik je op
  • OF gebruik je de shortcut Shift + Control + c
  • OF klik je op de rechtermuisknop en kies → Kopieer kenmerken

Kenmerken plakken. Selecteer eerst één of meerdere objecten en dan:

• Klik je op
  • OF gebruik de shortcut Shift + Control + v
  • OF klik je op de rechtermuisknop en kies → Plak kenmerken

Kopieer/plak standaardinstellingen

Het kopiëren van kenmerken van objecten en deze kenmerken bewaren in de standaardinstellingen is handig wanneer je nieuwe objecten wil maken met deze zelfde kenmerken. Dit kan door één object te selecteren en:

• Gebruik je de shortcut Shift + Control + Dubbelklik
  • OF klik je op de rechtermuisknop en kies → Kopieer naar standaardinstellingen

Kenmerken plakken. Selecteer eerst één of meerdere objecten en dan:

• Gebruik je de shortcut Shift + Dubbelklik
  • OF klik je op de rechtermuisknop en kies → Plak standaardinstellingen