Inleiding

Aangezien de snede en de snede box zeer populaire tools waren, zijn deze verbeterd om een zo precies mogelijke snede mogelijk te maken.

Tijdens het maken van een snede, kan nu een as vergrendeld worden door op de ctrl-knop te drukken na het definiëren van de richting.

Naast het maken van een snede volgens de richting, kan het ook gebruikt worden om op andere objecten dan de punten van de puntenwolk aan te grijpen. Deze optie was eerder alleen beschikbaar in het 2D-venster en is nu ook toegevoegd aan het 3D-venster.

Bij het definiëren van de snede, zal Pythagoras 2023 toelaten om een specifieke absolute waarde in de statusbalk in te voeren voor dat dit bevestigd wordt. Dit maakt het mogelijk voor gebruikers om zeer precies een snede te tekenen.

Video