• Download de macro van de Pythagoras website: Downloads - Pythagoras macro's.
  • Open de Pythagoras-tekening in de ZIP file. De tekening bevat de macro.
    • Indien volgende melding verschijnt "Het document is alleen-lezen ...", druk "Ja".
    • Indien volgende melding verschijnt "Dit document bevat een opstartbibliotheek...", druk "Ja".
  • Ga naar Instellingen - Macrobibliotheekbeheer.
  • In de rechterkolom (Documentbibiliotheek), selecteer je de macro.
  • Druk op de groene pijl naar links - de macro wordt verplaatst naar de systeembibliotheek (op jouw computer).
  • De macro kan nu geladen worden in de Actieve Instellingen: