Standalone softwarelicentie

Gewijzigd op Do, 29 Aug om 4:54 PM

Dit artikel beschrijft de nodige stappen om de softwarelicentie te activeren voor Pythagoras.

Belangrijke informatie:

• De softwarelicentie is en blijft verbonden met de computer waarop deze wordt geactiveerd.
  • Volgende acties kunnen een verlies betekenen van de softwarelicentie:
    • Formatteren harde schijf.
    • Herinstallatie van Windows.
    • Een crash van de harde schijf.

Je hebt dus al Pythagoras gedownload en geïnstalleerd.

Niet? Bekijk dan eerst Download Pythagoras en Installeer Pythagoras

De software licentie activeren

Je software licentie activeren doe je als volgt: (ook na een verlopen trial)

1. Start Pythagoras
    2. Zoek de mail die je hebt ontvangen met je Product Key
    3. Kopieer en plak deze productcode in het Licensing venster
    4. Klik op "Installeer"
    5. Klik op "Sluit"
    6. Herstart Pythagoras.

Een actieve trial licentie vervangen door een productcode

De trial licentie blijft actief tot ze verloopt. Pas dan wordt de nieuwe softwarelicentie de actieve licentie.

1. Ga in het menu naar Help > Over Pythagoras: klik op Licentie-info
  2. Ga naar de tab ‘Installeer nieuwe sleutel’ en kopieer en plak de productcode die je kreeg via email:
  3. Klik "Installeer" en "Sluit".
  4. Herstart Pythagoras.