Een studentenlicentie heeft een limiet van 400 dagen. Wanneer deze limiet verlopen is en u bent nog steeds als student ingeschreven, dan kan je een aanvraag indienen om deze licentie te verlengen!

Start Pythagoras. Je kan in 2 situaties terechtkomen:

• De licentie is verlopen
  • De licentie is nog actief

1. De licentie is verlopen
  • Start Pythagoras
  • Klik op het tabje "Creëer C2V"
  • Selecteer "Verzamel info"
  • Bewaar het C2V-bestand op een terugvindbare plaats op je computer
  • Email het C2V-bestand, samen met een geldig inschrijvingsbewijs van je school naar support@pythagoras.net

Zonder geldig inschrijvingsbewijs heb je geen recht op een verlenging en zal je de aanvraag opnieuw moeten indienen!

• Wacht 1 tot 3 werkdagen.
  • De antwoord-email bevat een V2C-bestand.
  • Bewaar dit V2C-bestand op een terugvindbare plaats op je computer
  • Start Pythagoras op
  • Klik op het tabje "Gebruik V2C"
  • Selecteer het V2C-bestand
  • Druk op de knop "Update toepassen"
  • Je kan Pythagoras nu terug gebruiken gedurende 400 dagen

2. De licentie is nog actief

• Start Pythagoras
  • Ga naar "Help - Over Pythagoras - Licentie-Info"
  • Klik op het tabje "Creëer C2V"
  • Selecteer "Verzamel info"
  • Bewaar het C2V-bestand op een terugvindbare plaats op je computer
  • Email het C2V-bestand, samen met een geldig inschrijvingsbewijs van je school naar support@pythagoras.net

Zonder geldig inschrijvingsbewijs heb je geen recht op een verlenging en zal je de aanvraag opnieuw moeten indienen!

• Wacht 1 tot 3 werkdagen.
  • De antwoord-email bevat een V2C-bestand.
  • Bewaar dit V2C-bestand op een terugvindbare plaats op je computer
  • Start Pythagoras op
  • Ga naar "Help - Over Pythagoras - Licentie-Info"
  • Klik op het tabje "Gebruik V2C"
  • Selecteer het V2C-bestand
  • Druk op de knop "Update toepassen"
  • Je kan Pythagoras nu terug gebruiken gedurende 400 dagen