Studentenlicentie: aanvragen

Gewijzigd op Do, 17 Okt om 1:00 PM

Hoe een studentenlicentie aanvragen?

1. Surf naar https://www.pythagoras.net/login
  2. Klik op 'Sign in' rechtsboven.
  3. Onder 'Already registered' vul je het correcte e-mailadres en gekozen paswoord in.
    Heb je nog geen account? Bekijk Pythagoras account aanmaken
  4. Je komt terecht op 'My information', de informatiepagina van jouw account. Onderaan deze pagina zie je een vinkje 'Apply for educational license'. Vink dit aan.
  5. Klik op 'Select' en kies jouw geldig inschrijvingsbewijs van je school.
  6. Klik op 'Send'.

Goedkeuringsproces

Je aanvraag wordt binnen 1 tot 3 werkdagen beoordeeld en zal worden goedgekeurd of afgewezen. Zonder een geldig Bewijs van Inschrijving kom je niet in aanmerking voor een educatieve licentie, en zal je de aanvraag opnieuw moeten indienen.

Wordt je aanvraag goedgekeurd, dan ontvang je een e-mail met de productcode 'Product Key'.