Studentenlicentie: verlengen

Gewijzigd op Do, 19 Sep om 3:52 PM

Hoe een verlenging aanvragen?

Een studentenlicentie heeft een gelimiteerde geldigheidsduur: 400 dagen. Is deze limiet verlopen maar je bent nog steeds als student ingeschreven, dan kan je een aanvraag indienen om deze licentie te verlengen!

STAP1:  Verzamel info

1. Start Pythagoras
    Je kan in één van de twee volgende situaties terechtkomen:

- de licentie is verlopen: dan kan je meteen naar punt 2

- de licentie is nog actief: ga dan eerst naar Help > Over Pythagoras: Licentie-Info

2. Klik op het tabje Creëer C2V

3. Klik op Verzamel info

4. Bewaar het C2V-bestand op een terugvindbare plaats op je computer

5. Email het C2V-bestand, samen met een geldig inschrijvingsbewijs van je school naar support@pythagoras.net

Zonder geldig inschrijvingsbewijs heb je geen recht op een verlenging en zal je de aanvraag opnieuw moeten indienen!

STAP 2: De verlenging in gebruik nemen

1. Wacht 1 tot 3 werkdagen.
  2. De antwoord-email bevat een V2C-bestand.
  3. Bewaar dit V2C-bestand op een terugvindbare plaats op je computer
  4. Start Pythagoras op
  5. Klik op het tabje "Gebruik V2C"
  6. Druk op de knop "Update toepassen"
  7. Selecteer het V2C-bestand

Je kan Pythagoras nu terug gebruiken gedurende 400 dagen