Je moet volgende stappen uitvoeren:
  1. Maak een Pythagoras account aan op de website
  2. Download en installeer Pythagoras

1. Maak een Pythagoras Account aan

• Ga naar www.pythagoras.net
  • Klik op "Sign in" in de rechterbovenhoek
  • Gebruik een geldig e-mailadres in het onderdeel "Create an account" en druk "Create an account"
  • Vul alle andere informatie correct in
  • Klik "Register"
  • Je zal een confirmatie email aankrijgen. Klik op de link in deze email om je account te activeren

LET OP: deze email kan in je SPAM folder terechtkomen. Neem ook zeker hier een kijkje!

2. Download en installeer Pythagoras

• Nadat je jouw account activeerde, ga je naar www.pythagoras.net
  • Klik op "Sign in" in de rechterbovenhoek
  • Vul je gekozen e-mailadres en paswoord in inn de sectie "Already Registered".
  • Klik "Sign In"
  • Ga naar Downloads - Pythagoras
  • Download Pythagoras
  • Dubbelklik op het gedownloade bestand en volg de instructies op het scherm
  • Start Pythagoras