Wil je Pythagoras herinstalleren of wil je een backup bewaren van al jouw systeembestanden? Dat kan als volgt in Pythagoras:

• Ga naar Bestand - Configureer - Geavanceerd.
  • Klik op "Backup" en selecteer een map waar je de bestanden wil bewaren (macrobibliotheek, symbolenbibliotheek, gebruikersinstellingen en algemeen instellingen).

Maak je gebruik van de Geocoderingsmodule, dan heb je ook je CDF-bestand nodig als backup. Dit moet handmatig gebeuren. De locatie waar het CDF-bestand bewaard is, kan je vinden in het menu  'Instellingen - Voorkeuren - Veldgeheugen - Codebeschrijving'.

Nu kan je de systeembestanden terugzetten na de herinstallatie van je computer of op je nieuwe computer. Volgende thread toont je hoe:

Herstel systeembestanden