Studentenlicentie: procedures

Gewijzigd op Ma, 21 Okt om 10:27 AM

Een studentenlicentie - hoe werkt dat?

Pythagoras biedt je als student de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de software die professionals gebruiken. Dit helpt je om tijdens je studie de vaardigheden en kennis op te bouwen voor een succesvolle carrière.

Met een studentenlicentie krijg je 400 dagen toegang tot het volledige programma. Zolang je als student bent ingeschreven, kun je de studentenlicentie vernieuwen voor nog eens 400 dagen.

Voorwaarden:

Een geldig inschrijvingsbewijs (pdf, jpg, png).

Ben je nieuw bij Pythagoras?

Volg deze stappen:

1. Account aanmaken en activeren
  2. Aanvraag indienen
  3. Download Pythagoras
  4. Installeer de software
  5. Activeer je licentie (met of zonder proefversie).

Licentie bijna verlopen?

Als je 400 dagen bijna voorbij zijn en je nog steeds studeert, kun je je studentenlicentie eenvoudig verlengen.

Studentenlicentie - Aanvraag verlenging

Licentie is verlopen?

De 400 dagen zijn voorbij zijn en je bent nog steeds student, geen probleem, je kan nog steeds je studentenlicentie verlengen.

Studentenlicentie - Aanvraag verlenging