Naast de grote nieuwe functies zijn er ook enkele extra tools geïmplementeerd die door onze klanten zijn aangevraagd. Probeer ze zelf uit!

VBA

Implementatie van VBA-methode Document.ImportDataCollector

Import & Export

Exportoptie voor txt-bestanden 'Uitzetlijst...

Symbolen

Hotspots van symbolen worden zichtbaar gemaakt in de Symboolbeheer

Thematische kaarten

Je kunt nu een thematische kaart kopiëren van de ene tekening naar de andere

Uitzichten

Uitzichten opslaan in het Uitzicht beheer en ze in verschillende tekeningen gebruiken, of ze van de ene tekening naar de andere kopiëren is nu mogelijk

Object Attributen

Er is een nieuwe standaardlijnstijl toegevoegd: verborgen

GIS

Het Prj-bestand wordt opgenomen bij het exporteren van shape-bestanden