Pythagoras heeft een ingebouwde optie om PDF-bestanden te maken.

Om een PDF te maken van jouw tekening ga je naar Bestand - Print naar PDF... en selecteer de planbladen welke je wil converteren naar PDF

Eén of meerdere PDF's worden aangemaakt. Deze bestanden bevatten alle lagen, terreinmodellen en andere objecten die in de tekening vervat zitten.

Gebruikmakend van Adobe Acrobat Reader kan je deze lagen en terreinmodellen aan- of uitschakelen.