Werken met een Hardware Licentie

Gewijzigd op Ma, 21 Okt om 10:19 AM

Eerste installatie / activatie van de USB

Heb je de USB-sleutel per post ontvangen? Laat het supportteam weten als je dit nog niet hebt gedaan.

Voorafgaande stappen:

Vervolg:

• Sluit de USB-dongel aan op je computer.
  • Zorg dat je verbinding hebt met het internet.
  • (Her)Start Pythagoras

Pythagoras herkent automatisch de USB-licentie tijdens het opstarten.

Ter controle:

Ga naar Help > Over Pythagoras en klik op de knop Licentie info. Hier zie je je licentienummer en een overzicht van de modules die bij je aangeschafte product horen.

Werken op een andere computer

De Hardware Licentie is op meerdere computers te gebruiken. Sluit de bijbehorende USB-dongle aan op de computer waarop je de licentie wilt gebruiken.

Vindt Pythagoras de USB niet?

Het programma is opgestart zonder geldige licentie.

Pythagoras werkt alleen als het USB-apparaat, dat dient als je licentie, is aangesloten op je computer. Tijdens het gebruik controleert de software regelmatig of het USB-apparaat is aangesloten en goed functioneert. Zonder dit apparaat, of als het geen geldige reactie geeft, kan Pythagoras niet werken.

TIPS:

• controleer of het lampje van je de USB brandt. Is dit niet het geval, probeer dan een andere USB poort. *
  • Installeer de laatste driver van USB sleutel (beschikbaar via pythagoras.net/downloads/drivers), start je computer opnieuw op en met de USB verbonden start je Pythagoras op
  • Installeer de laatste versie van Pythagoras (beschikbaar via pythagoras.net/downloads/pythagoras), start je computer opnieuw op en met de USB verbonden start je Pythagoras op
  • Zorg ervoor dat je computer volledig up-to-date is en alle beschikbare Windows updates geïnstalleerd werden

Indien deze tips er niet voor zorgen dat jouw Pythagoras USB licentie wordt herkend en Pythagoras correct opstart, neem dan contact met ons op.

* knippert het lampje van de USB dan is deze hoogstwaarschijnlijk kapot. Neem in dit geval contact op met support.