DTM's en puntenwolken zijn zichtbaar in pagina-instellingen

In vorige versies kon het moeilijk zijn om je blad uit te lijnen op een DTM of puntenwolk. Dit kwam omdat deze objecten niet zichtbaar waren in deze interface. In Pythagoras 2024 zijn ze wel zichtbaar. Dit maakt het instellen van pagina's een stuk intuïtiever.

Planblad uitlijnen

In Pythagoras 2024 kunt u een planblad uitlijnen op een lijnobject in de Bladschikking. Activeer de functie 'Orienteer Planblad' en selecteer de gewenste lijn waarop u de pagina wilt uitlijnen.

Resultaat:

Je kunt het resultaat aanpassen met de extra 'Alligneer'-functies: