Pythagoras account aanmaken

Gewijzigd op Do, 29 Aug om 3:10 PM

Nieuw bij Pythagoras?

Een Pythagoras account geeft je toegang tot de 'Download' sectie op de Pythagoras website.

Hoe maak je een Pythagoras account aan?

1. Ga naar https://www.pythagoras.net/login

2. Onder Create an account vul je een geldig e-mail adres in

*voor studenten: Gebruik een persoonlijk e-mailadres

3. Druk op de knop "Create an account"

Bij Your personal information

4. Vul alle velden correct in.

*voor studenten: onder "Company" geef je de naam van je school of universiteit op

5. Druk op de knop "Register"

6. Op het opgegeven e-mailadres ontvang je een confirmatie e-mail 'Activate your Pythagoras Account'.

Klik op de link in deze email om je Pythagoras Account te activeren.

Je ontvangt geen confirmatie email?

De confirmatie e-mail van info@pythagoras.net kan in je SPAM folder terechtkomen. Neem ook zeker daar even een kijkje!

* voor studenten: Gebruikte je toch je e-mailadres van de school en ontving je de confirmatie e-mail niet, dan is de kans groot dat deze werd geblokkeerd. Gebruik een persoonlijk e-mailadres voor het aanmaken van je account en doe dan de aanvraag opnieuw!

Je hebt al een Pythagoras account maar ondervind inlog problemen?

Bekijk Waarom kan ik niet inloggen op de website?